Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı soldurmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin heves ettikleri tüm konular üzerine haber sahibi olabilirler.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte baskın ve yer sarsıntısı üzere başka natürel afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o dem lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Dizi kuruluşsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Merdivenin kapısının hariçya selim açılması gerekir. Kaldırıma tamam açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

Yangın ve ivedi keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu şube temelı modellerde normal Yangın Merdiveni Kapısı kapı koluna müşabih. 

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak adida mevki düz illere ihtimam vermekteyiz.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı düzen otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Tüm aşamaların hak bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu anlatım tuzakınması sağlanır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Kanatlar zarfında münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page