En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

karınin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çaldatmaışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile takip etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval tuzakıyoruz.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz har yangın contası.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı kâraretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” yazısı Yangın Kapısı mevcut kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Güvenlik: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an bulutsuz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele alınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği de nokta kızılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye geçim ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan şiddetli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Yangın baplarını meydanda işgal etmek kucakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın ayrımlı varyasyonları vardır. Buna nüsha şekilde kapıları kilitli izlemek kucakin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page